CIMG3406

Karin Brolin

heter jag som har ”Karin´s allergimottagning”.

Jag startade företaget på våren 2012. Jag ”tjuvstartade” i grannens gäststuga under den sommaren innan jag fick min lokal i Centrumhuset i Djurås Centrum, ovanpå banken.

Jag är född och uppvuxen i Borlänge. Där har jag jobbat på bank i ca 23 år innan det vart dax att göra nåt annat. Efter banken har jag gått på Dekoratörsutbildning på Leksands Folkhögskola, utbildat mig i Kommunikologi,  jobbat som personlig assistent, praktiserat på Hemslöjden i Dala-Floda, Hälsohörnan i Djurås och Terrible Twins i Insjön innan jag kom i kontakt med Bicom Bioresonansterapi och kände att det vill jag jobba med.

Min allergi började när jag sommarjobbade på Borlänge kommuns trädgård i yngre tonåren. Första året jag jobbade där var jag snuvig hela tiden och när jag gick till doktorn trodde de att jag var förkyld och fick slemhinneavsvällande tabletter. När jag jobbade där året därpå svällde själva ögonvitorna upp en dag och jag trodde jag skulle bli blind! Men då fick jag iallafall rätt medicin.

Sen har jag tagit medicin i alla år sedan dess. Det började som sagt med gräsallergi, sen vart det värre och värre. Dofter funkade inte heller. Jag tog medicin varje dag året om; allegitabletter, inhalerade kortison både i näsan och lungorna, ögondroppar. Jag provade också diverse hälsokostpreparat.

2010 fick jag se att de öppnat en allergiklinik med en typ av alternativbehandling i Hedemora. Men det vart aldrig av att jag tog kontakt med dem. När jag sedan fick se att det öppnats en klinik med samma behandlingsmetod i Borlänge, gick jag in där en dag när jag var i stan. Det var min första kontakt med Bicom.

Jag började gå på behandling , vi började prata om att jag skulle öppna en egen mottagning och ca ett år efteråt vart det verklighet.

Märkte ganska snart när jag gick på behandling att min allergi vart bättre. Nu behöver jag inte ta någon medicin. Kan klippa gräset utan att behöva ta två tabletter, på midsommarafton kunde jag plocka blombuketten på ängen utan några problem och igår var jag även på ett gympa-pass utomhus. Låg på gräset med ansiktet ner i gräset och gjorde övningar och det gick hur bra som helst.

Jag är SÅ glad att jag hittade Bicom Bioresonansterapi och att jag nu har ett jobb som jag trivs med. Att kunna hjälpa fler bli kvitt sina allergiska besvär känns fantastiskt!!!